Trăiește experiența Art Safari Love Edition printr-un tur ghidat privat!

Trăiește experiența Art Safari Love Edition printr-un tur ghidat privat!

Tur ghidat privat

Trăiește experiența Art Safari Stars Edition!

Private Tours

Arta este mai frumoasă atunci când îți este povestită. Deschidem ușile Palatului Dacia-România și te invităm într-o lume cu povești care abia așteptă să fie spuse. Ghizii noștri carismatici îți dezvăluie secretele unei clădiri pline de istorie din inima Bucureștiului și te poartă prin expozițiile Art Safari Stars Edition, în cadrul unui tur.

Nu rata expoziția „Bags: Inside Out”, realizată în colaborare cu renumitul V&A Museum, Londra. Descoperă poșetele iconice purtate de staruri și superstaruri: Hermès, Dior, FENDI, Louis Vuitton! Bucură-te și de expoziția Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, o experiență interactivă, multisenzorială, cu și despre muzică. Află povestea orașului nocturn în expoziția „De la frici uitate la nopți prietenoase. Avatarurile orașului nocturn”!

Bucură-te de oamenii, portul și peisajele maramureșene, în expoziția „Traian Bilțiu-Dăncuș. Culorile Maramureșului”. Descoperă și una dintre cele mai importante artiste moderniste, care a trăit doar 31 de ani, dar a creat 2000 de lucrări, în expoziția „Paula Modersohn Becker. Desen, gravură și fotografie”!

Arta nu a fost niciodată mai interesantă. Alege o experiență de petrecere a timpului liber cu totul și cu totul specială!

Tururile ghidate au loc în limba română și în engleză (specificați că doriți turul în limba engleză). Pentru programări, ne puteți scrie pe info@artsafari.ro. Tururile ghidate se desfășoară în timpul programului de vizitare Art Safari (joi-duminică, între 12:00 și 21:00).

Pentru a programa un tur privat completați formularul

Art Safari