Ce faci vara asta cu copilul? Haideți la Art Safari Kinder!

Ce faci vara asta cu copilul? Haideți la Art Safari Kinder!

Ce faceți în mini-vacanță?

Haideți la Art Safari Kinder WOW, ateliere de artă și tururi ghidate pentru copii, în fiecare zi în perioada 1-5 mai! Ofertă specială pentru 5 ateliere.

Miercuri, 1 mai, 12:00-13:30
Joi, 2 mai, 12:00-13:30
Vineri, 3 mai, 12:00-13:30
Sâmbătă, 4 mai, 12:00-13:30
Duminică, 5 mai, 12:00-13:30
Vârstă: 4-12 ani

Art Safari Kinder

Programul complet Art Safari Kinder

1. Începem cu un tur ghidat prin expoziție înainte de fiecare atelier de creație, care să fie sursă de inspirație pentru copii. Micii artiști au șansa să admire capodopere ale artei românești semnate de marii pictori: Grigorescu, Tonitza, Luchian, Piliuță, Stoenescu. Flori, portrete, peisaje!

Durată tur ghidat: 10-15 minute

2. Continuăm după turul ghidat cu atelierul de creație cu temă dedicată care îl învață pe copii o nouă tehnică artistică, rezolvări de probleme vizuale, traducere vizuală din 3D în 2D.

Durată atelier de creație: 40 de minute

Surprizele nu se încheie aici: copiii participă la un atelier imersiv în jungla Kinder (sunet TV, demo aplicație pe TV, jucării, expoziții cu scenografie vegetală și florală). Giveaway la finalul fiecărui atelier de creație!

Grăbește-te să rezervi un loc! Cei care vin în fiecare zi beneficiază de o oferă specială: 1 bilet de 5 ateliere – 300 lei (redus de la 500 lei). 

Ateliere:
• Miercuri, 1 mai, 12:00-13:30 (atelier de pictură. Tema: plajă, vacanță, 1 mai)
• Joi, 2 mai, 12:00-13:30 (atelier de pictură. Tema: plajă, vacanță, 1 mai)
• Vineri, 3 mai, 12:00-13:30 (atelier de pictat ouă de Paște)
• Sâmbătă, 4 mai, 12:00-13:30 (atelier de pictat ouă de Paște)
• Duminică, 5 mai, 12:00-13:30 (atelier de pictat ouă de Paște)

Programul Art Safari Kinder este coordonat de tânăra artistă Smaranda Huideș (n. 2000) și o echipă de traineri tineri cu experiență de lucru cu cei mici.

„Am descoperit în timpul experienței mele pedagogice, că nu doar copiii au de învățat de la mine, ci și eu de la ei. Curajul unui copil este cel mai important lucru pe care un artist trebuie să-l învețe de la ei. Copiii găsesc cele mai ingenioase rezolvări la problemele vizuale care apar în timpul atelierelor de creație.
Cel mai dificil lucru pe care îl am de făcut în pictură și în practica mea artistică – pictura – este să fiu sinceră. Sinceritatea este un risc, nu numai pentru mine însămi, ci și pentru oamenii care se implică în lumea vizuală pe care o creez. Apreciez sinceritatea celor mici, ei știu tot timpul dacă o pictură este bună sau…nu!”

Pentru orice alte informații, ne puteți scrie la adresa  KIDS@ARTSAFARI.RO

Bilete

ȊNSCRIE ŞCOALA TA ȊN COMUNITATEA ART SAFARI KINDER!

Beneficiați de:

  • reduceri importante pentru atelierele de creație
  • tururi ghidate personalizate în expozițiile Art Safari
  • orar flexibil şi personalizat – deschidem Art Safari special pentru voi!
  • programe speciale pentru Săptămâna Altfel si Săptămâna Verde

Director de şcoală?
 – completează formularul alăturat!

Universul artistic și lumea neîmblânzită a animalelor se întâlnesc la Art Safari Kinder. Lumea WOW este locul special unde copiii își pot dezvolta aptitudinile creative, în timp ce cutreieră printr-o mulțime de surprize și află lucruri noi despre toate animăluțele care au inspirat noua colecție de jucării Natoons.