ART SAFARI, muzeul expozițiilor temporare. MUZEUL TĂU!

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din țară, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public și de a facilita accesul tinerilor la cultură.

Prin colaborări naționale și internaționale cu muzee de prestigiu și colecționari privați, Art Safari prezintă un program expozițional variat, inclusiv artă românească de patrimoniu, artă contemporană și Supercontemporană, precum și expoziții realizate în colaborare cu muzee internaționale de renume, precum National Portrait Gallery și Victoria and Albert Museum din Londra.

Echipa din spatele acestui eveniment iubit este plină de entuziasm, pasiune pentru frumos și dorință de a se confrunta cu noi provocări. Te invităm să afli mai mult!

Construim
EXPERIENȚE MEMORABILE
alături de PARTENERII noștri

Locul ideal pentru
EVENIMENTE,
oferind TURURI personalizate
ÎN LUMEA ARTEI

Expoziții de ARTĂ ROMÂNEASCĂ și INTERNAȚIONALĂ,
CLASICĂ și CONTEMPORANĂ
și EVENIMENTE speciale.
Află mai multe
despre fiecare în parte!

Doar 1 din 3 români redirecționează 3,5% din impozitul pe venit (procent virat oricum statului) către o cauză în care cred. Deși e GRATUIT și foarte simplu.

Susținem și promovăm arta românească de patrimoniu, modernă și contemporană, prin organizarea expozițiilor curatoriate și a evenimentelor culturale.

Contribuie și tu prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Centrul Cultural ArtSociety, organizator Art Safari.