Evenimente speciale la muzeu! Art & Fun

Sunday Brunch at the Museum

Duminică, 23 iunie 12:00-14:00

Pentru că și lor le place arta și nouă ne place tot ce coc ei în inima orașului, ne-am unit forțele pentru un brunch delicios la muzeu. Pain Plaisir și Art Safari fac echipă la Sunday Brunch at the Museum!

O zi de duminică petrecută într-un mod relaxant și creativ. Ia-ți și prietenii! Art with a social twist.

Întâlnirea seniorilor

Vineri, 28 iunie, 11:00-13:00

Întâlnirea seniorilor la muzeu! Tururi ghidate în toate expozițiile sezonului. Ocazia perfectă să vă faceți noi prieteni la o cafea sau un ceai, în compania marilor maeștri ai artei românești: Eustațiu Stoenescu, Nicolae Tonitza sau Corneliu Baba. Sunteți așteptați la Palat!

Jazz at the Museum

Vineri, 28 iunie 20:00-23:00

Acces între 20:00-20:30. Nu întârzia!

🎷Jazz at the Museum! Art Safari ți-a pregătit un night tour elegant, cu ținută obligatorie: a touch of red! 🎶Muzică jazz, 🥂băuturi și 🎨istoria artei povestită de cei mai talentați ghizi! A weekend starter!

Tur privat cu Horia-Roman Patapievici în expoziția Eustațiu Stoenescu. Portretistul aristocrației

Sâmbătă, 29 iunie, 11:00-13:00

După o vizită la Art Safari în care a fost profund impresionat de pictura lui Eustațiu Stoenescu, Horia-Roman Patapievici a acceptat invitația noastră de a oferi un tur privat pentru public în expoziția Eustațiu Stoenescu. Portretistul aristocrației. Locurile sunt limitate!

Students’ Art Night Out

Sâmbătă, 29 iunie 20:00-23:00

Acces între 20:00-20:30. Nu întârzia!

Muzeul se transformă într-o junglă? Ai citit bine, Jungle Party la Art Safari doar pentru studenți! E momentul să-ți scoți hainele animal print din șifonier și your party animal! Un tur feroce, cu drinks, muzică bună și artă – perfect pentru o seară de weekend după sesiune!