Love Edition

Happy Art

Ce expoziții vedem la Art Safari ediția Taine și comori:

Art Safari Ediția de vară (expoziție temporară, 30 mai – 16 iunie): Arta, distracția și vibe-ul de vacanță își dau întâlnire între 30 mai și 16 iunie la Art Safari Ediția de vară. Teatru, cinema, muzică, artă, jocuri și joacă, FUN all-inclusive!

Generația de Aur (expoziție temporară, 23 mai – 2 iunie): Generația de Aur a strălucit pe teren în ’94. Acum o face la Art Safari. Descoperă povestea românilor care au scris istoria fotbalului românesc.

Muzeul secret (8 martie – 26 mai): Una dintre cele mai importante colecții de artă românească, venită din Topalu, chiar de la malul Dunării: Grigorescu, Tonitza, Luchian, Pallady, Baba, Petrașcu, Mützner, Ciucurencu, Dărăscu, Ressu, Iser, Piliuță.

Eustațiu StoenescuPortretistul aristocrației (8 martie – 28 iulie):Aristocrat rafinat, iubitor de frumos, pictor de mare forță, cel mai mare portretist român al secolului trecut: Eustațiu Stoenescu (1884, Craiova – 1957, New York).

Istoria României în 100 de portrete (8 martie – 28 iulie): Regi, regine, conducători de țară, politicieni, sportivi, oameni de cultură și alte personalități sunt reunite într-o expoziție cu portrete de la importante muzee din România, expuse acum pentru prima dată.

Atelierele din Pangratti (8 martie – 28 iulie)Strada care a concentrat cele mai valoroase spirite artistice ale României postbelice prin prezența celebrelor ateliere. Printre cei care au creat aici se numără: Corneliu Baba, Ion Nicodim, Sorin Ilfoveanu, Vasile Gorduz, Georgeta Năpăruș.

Ammar Alnahhas (expoziție temporară, 30 mai – 7 iulie): Format la Academia de Arte din Damasc, artistul se exprimă în demersul de creație plastică și relația dintre formă și culoare, eminamente prin amplificarea strălucirii paletei cromatice, care în gestica ei păstoasă generează un miraculos festin vizual.