Construim experiențe memorabile alături de partenerii noștri

Art Safari mulțumește partenerilor săi principali, a căror dedicare față de misiunea noastră fac posibile atât organizarea evenimentului principal din București, a evenimentelor din țară și a programelor de artă educaționale, cât și a expozițiilor în spații neconvenționale.

Art Safari este un proiect cultural național strategic sprijinit de Ministerul Culturii și este realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, Muzeul Național de Artă al României și Institutul Cultural Român. 

Mulțumim și muzeelor de artă din România și internaționale, precum și colecționarilor privați pentru deschidere și susținerea eforturilor noastre în realizarea unor expoziții retrospective ample care își propun recuperarea valorilor de patrimoniu.

Mulțumim, de asemenea, Companiei Naționale Aeroporturi București și Metrorex, alături de care realizăm expoziții de artă contemporană în spații neconvenționale, precum Aeroportul Henri Coandă sau metroul bucureștean.

Suntem deosebit de recunoscători partenerilor noștri care joacă un rol vital în a ne permite să aducem în fața publicului experiențe artistice deosebite și expoziții greu accesibile publicului larg. Și partenerilor media care ne ajută să ne spunem povestea.

Organizator

Pentru propuneri de colaborare, ne puteți contacta pe parteneriate@artasafari.ro.

Pentru parteneriate media: press@artsafari.ro