Orar & siguranță

Siguranța ta este pe primul loc la Art Safari!

Reguli de siguranță:

Vizitarea expozițiilor Muzeului Temporar Art Safari, ediția a VII-a presupune luarea la cunoştinţă şi respectarea prezentului regulament.

 • Accesul fiecărui vizitator în muzeul temporar Art Safari se va face controlat, iar traseul de vizitare va fi unul tip circuit unidirecțional, prin stabilirea unor fluxuri de vizitare, în zone expoziționale diferite.
 • Vizitatorilor le va fi verificată temperatura la intrarea în spațiul expozițional, aceasta fiind o condiție obligatorie de acces. Nu este permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată) şi nici a celor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în Art Safari.
 • Accesul vizitatorilor va fi permis numai cu condiția purtării măștii (medicale/ non-medicale, acoperire nas și gură). Purtarea măştii este obligatorie pe toată durata evenimentului. Persoanele care refuză purtarea măştii nu vor avea acces în Art Safari.
 • În toate zonele din Art Safari fie expoziționale, tranzit, grupuri sanitare vizitatorii trebuie să păstreze distanţa de minimum 1,5 m.
 • Vizitatorii vor fi rugați să își dezinfecteze mâinile cu dezinfectant pe bază de alcool, care va fi pus la dispoziție la intrarea în Art Safari și în multiple alte puncte, la fiecare nivel expozițional.

*MĂSURI DE SIGURANȚĂ pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, aşa cum au fost aprobate prin ORDINUL nr. 2.941/1.120/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 531 din 19 iunie 2020. Asumarea riscurilor ce rezultă în urma vizitării se va face de către toţi cei implicați: vizitatori, organizatori, și furnizori de servicii.

Când?

16 - 26 septembrie 2021


zilnic: 12:00-21:00 (ultima intrare 20:30*, ieșire 21:30)
Night Tours, în zilele de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică de la ora 22:00 la 00:00 (cu intrare între 22:00 și 22:15)
*accesul persoanelor care intră la 20.30 este până la ora 21:30

Unde?

Palatul Dacia-România și ARCUB - Hanul Gabroveni
Strada Lipscani

Bilete


*** Biletele și abonamentele achiziționate pentru perioada inițială, 13 - 23 mai, 2021, rămân valabile și nu este necesară schimbarea acestora.***
 • 1. * Accesul pentru copiii până în 12 ani este gratuit, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un adult, adult care trebuie să achiziționeze un bilet pentru a avea acces în Pavilion. Este gratuit accesul persoanelor cu dizabilități și al însoțitorul acestora.
 • 2. Abonamentul pentru accesul în Pavilionul Art Safari trebuie însoțit de un act de identitate. Abonamentul nu este transmisibil. Acesta poate fi tipărit sau scanat direct de pe telefon.
 • 3. Accesul în expoziție cu rucsac, valiză, sacoșă sau bicicletă pliabilă, scuter și cărucior de orice dimensiune nu este permis.
 • 4. Fotografierea în scop personal sau non-profesional este permisă, totuși aceasta nu trebuie să deranjeze vizitatorii și nici să pună în pericol siguranța lucrărilor de artă.
 • 5. Nu este permis accesul în expoziție cu câini sau alte animale de companie, cu excepția animalelor certificate pentru vizitatorii cu dizabilități.
 • 6. Vă rugăm să rețineți că evenimentul va fi fotografiat și filmat. Participarea la Art Safari implică permisiunea ca imaginea dumneavoastră să fie utilizată în scopuri
 • necomerciale (inclusiv rapoartele media).
 • 7. Fumatul nu este permis în sălile de expoziții.

Cum ajung?