metrorex logo art safari logo
10 februarie – 14 mai 2023
Palatul Dacia−România
Strada Lipscani, nr. 18-20
triangle
Cartele de colecție
Începe prima ta colecție de artă cu Metrorex și Art Safari!
Am lansat o nouă serie de cartele de metrou, de zece călătorii, inscripționate cu numere de la 1 la 10, fiecare imprimată cu o lucrare de artă semnată de maestrul artei românești, Theodor Aman. Și o cartelă specială tot de 10 călătorii, cu pictura „Țărăncuță cu basma albă” de Nicolae Grigorescu.
Tirajul este diferit și limitat, așa că fii pe fază pentru a descoperi cele mai rare piese pentru colecția ta.
triangle
triangle
Călătorește cu metroul și câștigă!
Strânge noua serie de Cartele de Colecție Theodor Aman și câștigă un abonament la Art Safari ediția XI. Bonus! Cartela cu cea mai valoroasă lucrare de artă vândută în România, „Țărăncuță cu basma albă” de Nicolae Grigorescu îți oferă două bilete la tururile de noapte de la Art Safari.
Te provocăm să colecționezi toate cele 10 cartele de metrou, contribuind astfel nu doar la colecția ta, ci și la asigurarea unui mediu urban mai puțin poluat și a unui oraș mai plăcut de tranzitat.
Cele 6 serii de Cartele de colecție, plus seria specială București au fost epuizate. Descoperă și „vânează” acum noua colecție de Cartele cu cele 10 lucrări ale lui Theodor Aman + cartela „Țărăncuță cu basma albă” și poartă-le cu tine în călătoria cu metroul!
Colecția
Opere de artă - 2022
triangle
Te provocăm să colecționezi toate cele 10 cartele de metrou, alegând metroul ca mijloc de transport și contribuind astfel nu doar la colecția ta, ci și la asigurarea unui mediu urban mai puțin poluat și a unui oraș mai plăcut de tranzitat pentru locuitori și turiști, deopotrivă.
triangle
Colecția
Samuel Mützner
triangle
Cu fiecare serie strânsă, câștigi o vizită gratuită la Art Safari, împreună cu familia.
Fiecare cartelă de 2 călătorii colecționată nu este doar un pas înspre un viitor mai verde, ci și un pas mai aproape de călătoria ta în universul expozițiilor Art Safari.
triangle
Colecția
Constantin Piliuță
Colecția
Pictorițe din România
Scanează și colecționează!
Colecția
Capodopere
Colecția
Artiști contemporani
Colecția
Petrașcu
triangle
Seria specială
triangle
Colecția
București
*Ce premii câștigi?
Dacă ai strâns toate cele 10 cartele dintr-o serie, câștigi o vizită gratuită la Art Safari 2021, împreună cu familia. Cei ce strâng toate cele 6 serii complete, însumând totalul de 60 de cartele cu opere de artă, vor fi răsplătiți cu VIP Pass, ce include acces nelimitat pe toată durata Art Safari, atât pe timp de zi, cât și în cadrul Night Tours, unde pot participa la tururi ghidate, acompaniați de muzică live - special guest formația Toulouse Lautrec și băuturi fine. Dacă ai strâns toate cele 6 serii plus seria specială București, însumând totalul de 64 de cartele cu opere de artă, câștigi alte premii suplimentare: o vizită ghidată în Muzeul Municipiului București, multe materiale pentru pictură, grafică și artă decorativă, plus un premiu surpriză!
triangle
Important!
Pentru că știm că orice experiență este mai frumoasă atunci când este împărtășită, poți veni alături de partenerul și copiii tăi sau de orice altă persoană dragă, aceștia bucurându-se de aceleași beneficii ca tine.
Călătorește cu metroul!
Te provocăm să le colecționezi toate cele 6 serii, alegând metroul ca alternativă la mijlocului tău preferat de transport și contribuind astfel nu doar la colecția ta, ci și la asigurarea unui mediu urban mai puțin poluat și a unui oraș mai ușor și plăcut de tranzitat pentru locuitori și turiști, deopotrivă.
Proiect cultural realizat de Art Safari în parteneriat cu Metrorex
metrorex logo art safari logo