metrorex logo art safari logo
28 Sept. - 03 Oct. 2021
Palatul Dacia−România
ARCUB − Hanul Gabroveni
Str. Lipscani
triangle
Cartele de colecție
Începe prima ta colecție de artă cu Metrorex și Art Safari!
Strânge seriile de Cartele de Colecție și câștigă premii!*
triangle
triangle
Cum colecționezi?
Am pregătit 6 colecții de cartele de metrou, fiecare colecție conținând câte 10 cartele numerotate de la 1 la 10 și imprimate cu opere de artă diferite, plus o serie specială cu doar 4 imagini. Campania are în vedere doar cartelele de două călătorii.

Tirajul celor 6 serii și al seriei speciale este diferit și limitat, așa că fii pe fază pentru a descoperi cele mai rare piese pentru colecția ta!
Descoperă cele 6 serii de Cartele de colecție, plus seria specială București!
Fiecare serie conține câte 10 opere de artă diferite.Seria specială București este unica serie cu doar 4 opere de artă.
Colecția
Samuel Mützner
triangle
Cu fiecare serie strânsă, câștigi o vizită gratuită la Art Safari, împreună cu familia.
Fiecare cartelă de 2 călătorii colecționată nu este doar un pas înspre un viitor mai verde, ci și un pas mai aproape de călătoria ta în universul expozițiilor Art Safari.
triangle
Colecția
Constantin Piliuță
Colecția
Pictorițe din România
Scanează și colecționează!
Colecția
Capodopere
Colecția
Artiști contemporani
Colecția
Petrașcu
triangle
Seria specială
triangle
Colecția
București
*Ce premii câștigi?
Dacă ai strâns toate cele 10 cartele dintr-o serie, câștigi o vizită gratuită la Art Safari 2021, împreună cu familia. Cei ce strâng toate cele 6 serii complete, însumând totalul de 60 de cartele cu opere de artă, vor fi răsplătiți cu VIP Pass, ce include acces nelimitat pe toată durata Art Safari, atât pe timp de zi, cât și în cadrul Night Tours, unde pot participa la tururi ghidate, acompaniați de muzică live - special guest formația Toulouse Lautrec și băuturi fine. Dacă ai strâns toate cele 6 serii plus seria specială București, însumând totalul de 64 de cartele cu opere de artă, câștigi alte premii suplimentare: o vizită ghidată în Muzeul Municipiului București, multe materiale pentru pictură, grafică și artă decorativă, plus un premiu surpriză!
triangle
Important!
Pentru că știm că orice experiență este mai frumoasă atunci când este împărtășită, poți veni alături de partenerul și copiii tăi sau de orice altă persoană dragă, aceștia bucurându-se de aceleași beneficii ca tine.
Călătorește cu metroul!
Te provocăm să le colecționezi toate cele 6 serii, alegând metroul ca alternativă la mijlocului tău preferat de transport și contribuind astfel nu doar la colecția ta, ci și la asigurarea unui mediu urban mai puțin poluat și a unui oraș mai ușor și plăcut de tranzitat pentru locuitori și turiști, deopotrivă.
Proiect cultural realizat de Art Safari în parteneriat cu Metrorex
metrorex logo art safari logo