Despre 2019

Pavilionul de Artă București – Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și este un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal, cu lucrări de Nicolae Tonitza, Pavilionul Central cu expoziția Repvblica, realizată ca o privire antologică și analitică asupra sculpturii din România, în perioada 1800-2019, Pavilionul Supercontemporan „Young Blood. Arta timpului tău”, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari așază Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

Ediția 2019

  • Pavilionul Muzeal „Tonitza și geniul copilăriei”. Curator Zoltán Soós, asistent curator Ioana Spiridon;
  • Pavilionul Central „Repvblica”. Curator Călin Dan, asistent curator Sandra Demetrescu;
  • Pavilionul Supercontemporan „Young Blood. Arta timpului tău” . Curator Mihai Zgondoiu, asistent curator Ioana Spiridon;
  • Art Safari Kids, artă pe înțelesul copiilor – copiii au ocazia să-și dezvolte creativitatea participând la ateliere de artă și tururi ghidate;
  • Programul Internațional – organizat în colaborare cu ambasadele Germaniei, Irlandei, Forumului Cultural Austriac și British Council;
  • Art Talks – Program organizat în parteneriat cu Institutul de Management al Artei, care aduce în același loc artiști, curatori, colecționari, academicieni și profesioniști și publicul iubitor de artă.

Echipa

IOANA CIOCAN

Director general Art Safari


CĂLIN DAN

Curator Pavilion Central 2019


ZOLTÁN SOÓS

Curator Pavilion Muzeal 2019


MIHAI ZGONDOIU

Curator Pavilion Supercontemporan 2019ADINA RENȚEA

Director programe culturale


ALIN COMȘA

Director Program Educațional


ROXANA CLAIN

Director Art Safari Kids


IOANA SPIRIDON

Asistent curatorALEXANDRA MARIN

PR specialist


BIANCA DUMITRACHE

Event Executive


ELIZA LEȘANU

Brand manager


VLAD BABENCO

VIP Tour Manager


Ambasadori

IOAN COCAN


Ioan Cocan este antreprenor în tehnologie și co-fondatorul companiei Tremend, pe care a crescut-o de la un business mic la o organizație cu peste 250 de angajați. Ioan este un promotor al valorilor românești și consideră că ingineria este o artă.

ADA CONDEESCU


Pe Ada Condeescu aţi întâlnit-o pentru prima dată, poate, în 2010, atunci când a jucat în filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. A primit premiul Heart of Sarajevo pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din „Loverboy”, iar în 2013 a câştigat trofeul „Shooting Stars” la Berlinale.

CRISTIAN ȘIMONCA


Cristian Șimonca aka. Otravă este blogger de absolut tot ce îi place să facă în timpul liber și acesta este jobul lui permanent. Scrie despre teatru, film și tot ceea ce înseamnă artă. De la sculptură până la arta bunului simț. Îl puteți citi pe bloguluotrava.ro.

AVI CICIREAN


Flaviu (Avi) Cicirean este colecționar de lucrări de artă contemporană, pasiune care nu este greu de justificat având în vedere afinitatea cu industriile creative. Flaviu este antreprenor, director de creație, branding expert, dar și producător muzical. În calitate de antreprenor, a fondat două companii de reper pentru mediul de business, atât din România, cât și Europa: Brand Emotion și Brand Minds.

CRISTIAN PREOTU


Cristian Preotu este pasionat de artă în toate formele sale – de la pictură, la gastronomie, de la arhitectură, la oenologie. Specializat în importul si comercializarea produselor gastronomice, vinurilor și băuturilor fine, proprietarul grupului Le Manoir opereaza unele dintre cele mai rafinate localuri din București, situate în vecinătatea pavilionului nostru - Le Bistrot Français - cu remarcabila sa galerie de pictură clasică, românească -, La Vinuri și SushiRoom.

Tineri ambasadori

Curatori ediții anterioare

Hervé Mikaeloff

herve mikaeloff
Curator Pavilion Central
  ”Art on Stage” 2018

Alina Șerban

Alina_Serban
Curator Pavilion Muzeal
 „Natural-Cultural” 2018

Wim Waelput

Wim Waelput
Curator Expoziția Centrală 2017

Raya Zommer-Tal

raya zommer-tal1
Curator Expoziția Centrală 2016

Program voluntariat

Utile

Art Safari invită iubitorii de artă să se implice în organizarea și desfășurarea evenimentului cultural și să experimenteze programele sale. Voluntarii beneficiază de oportunități de dezvoltare a capacităților, care implică supravegherea lucrărilor, întâmpinarea vizitatorilor, interacțiunea cu oaspeții, furnizarea de informații vizitatorilor și alte sarcini în funcție de programele din care vor face parte.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa info@artsafari.ro.
Art Safari SRL

RO32488890

J40/14297/2013

Garanti Bank S.A. RO76UGBI0000822003141RON (RON) RO78UGBI0000822003136EUR (EUR) RO75UGBI0000822003137USD (USD)

SWIFT: UGBIROBU

BIC: UGBI

Fundația Centrul Cultural ArtSociety

RO 27241795

OTP Bank Romania S.A. RO97OTPV0000000002069104 (RON) RO82OTPV670000M637190002 (EUR)

SWIFT: OTPVROBU

BIC: OTPV

Arhivă

ASB_18_2018

Sediu permanent Art Safari

  • Palatul Cesianu-Racoviță Strada C.A. Rosetti nr.5, sector 1 București 010281
  • info@artsafari.ro