Despre

Pavilionul de Artă București – Art Safari se desfășoară sub patronajul Primăriei Municipiului București și este un eveniment cultural unic ca structură, concept și amploare din România. Pavilionul Muzeal, cu lucrările de Tezaur ale maeștrilor artei românești, Pavilionul Central curatoriat de un expert internațional, programul educațional – Art Safari Kids & Art Talks și Programul Internațional formează conceptul unic al Pavilionului de Artă București. Art Safari așază Bucureștiul pe harta marilor capitale europene culturale.

Ediția 2018

  • Pavilionul Muzeal este curatoriat de un expert român;
  • Pavilionul Central este curatoriat de un expert internațional;
  • Art Safari Kids, artă pe înțelesul copiilor – copiii au ocazia să-și dezvolte creativitatea participând la ateliere de artă și tururi ghidate;
  • Programul Internațional, organizat în colaborare cu ambasadele Germaniei, Israelului, Elveției, Spaniei, Suediei, Argentinei, Statelor Unite ale Americii în România și Forumului Cultural Austriac;
  • Art Talks – Program organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român, care aduce în același loc artiști, curatori, colecționari, academicieni și profesioniști și publicul iubitor de artă.

Echipa

IOANA SPIRIDON


ELIZA LEȘANU


BIANCA DUMITRACHE


ALIN COMȘA


Ambasadori

IOAN COCAN


Ioan Cocan este antreprenor în tehnologie și co-fondatorul companiei Tremend, pe care a crescut-o de la un business mic la o organizație cu peste 250 de angajați. Ioan este un promotor al valorilor românești și consideră că ingineria este o artă.

ADA CONDEESCU


Pe Ada Condeescu aţi întâlnit-o pentru prima dată, poate, în 2010, atunci când a jucat în filmul „Eu cand vreau sa fluier, fluier”. A primit premiul Heart of Sarajevo pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din „Loverboy”, iar în 2013 a câştigat trofeul „Shooting Stars” la Berlinale.

CRISTIAN ȘIMONCA


Cristian Șimonca aka. Otravă este blogger de absolut tot ce îi place să facă în timpul liber și acesta este jobul lui permanent. Scrie despre teatru, film și tot ceea ce înseamnă artă. De la sculptură până la arta bunului simț. Îl puteți citi pe bloguluotrava.ro.

AVI CICIREAN


Flaviu (Avi) Cicirean este colecționar de lucrări de artă contemporană, pasiune care nu este greu de justificat având în vedere afinitatea cu industriile creative. Flaviu este antreprenor, director de creație, branding expert, dar și producător muzical. În calitate de antreprenor, a fondat două companii de reper pentru mediul de business, atât din România, cât și Europa: Brand Emotion și Brand Minds.

CRISTIAN PREOTU


Cristian Preotu este pasionat de artă în toate formele sale – de la pictură, la gastronomie, de la arhitectură, la oenologie. Specializat în importul si comercializarea produselor gastronomice, vinurilor și băuturilor fine, proprietarul grupului Le Manoir opereaza unele dintre cele mai rafinate localuri din București, situate în vecinătatea pavilionului nostru - Le Bistrot Français - cu remarcabila sa galerie de pictură clasică, românească -, La Vinuri și SushiRoom.

Tineri ambasadori

Program voluntariat

Utile

Art Safari invită iubitorii de artă să se implice în organizarea și desfășurarea evenimentului cultural și să experimenteze programele sale. Voluntarii beneficiază de oportunități de dezvoltare a capacităților, care implică supravegherea lucrărilor, întâmpinarea vizitatorilor, interacțiunea cu oaspeții, furnizarea de informații vizitatorilor și alte sarcini în funcție de programele din care vor face parte.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa info@artsafari.ro.
Art Safari SRL

RO32488890

J40/14297/2013

Garanti Bank S.A. RO76UGBI0000822003141RON (RON) RO78UGBI0000822003136EUR (EUR) RO75UGBI0000822003137USD (USD)

SWIFT: UGBIROBU

BIC: UGBI

Fundația Centrul Cultural ArtSociety

RO 27241795

OTP Bank Romania S.A. RO97OTPV0000000002069104 (RON) RO82OTPV670000M637190002 (EUR)

SWIFT: OTPVROBU

BIC: OTPV

Arhivă

ASB_18_2018

Sediu permanent Art Safari

  • Palatul Cesianu-Racoviță Strada C.A. Rosetti nr.5, sector 1 București 010281
  • info@artsafari.ro