ASB Kids

În cadrul programului educațional Art Safari Kids, susținut de Metropolitan Life copiii își dezvoltă creativitatea participând la atelierele de artă și la tururile ghidate special realizate pentru aceștia. Încurajându-i să aprecieze arta și să interacționeze cât mai des cu aceasta, cei mici vor învăța lucruri noi, într-un mod interactiv, despre culori, forme, texturi, natură și artiști. Între timp, Metropolitan Life le va oferi părinților o experiență inedită, pentru că își vor putea crea în timp real o lume Așa cum vor ei, printr-o aplicație de virtual reality oferită de ochelari HTC Vive.

Program: L-V: 17:00-21:00 / S-D: 12:00-21:00

Informații suplimentare și rezervări la 0752318388, kids@artsafari.ro;

*Prețul atelierelor îl găsiți în descrierea acestora de mai jos. Accesul pentru copiii până în 12 ani este gratuit doar în cadrul expozițiilor, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Adulții trebuie să achiziționeze un bilet de intrare pentru a însoți copilul la atelierele din cadrul Art Safari.

Descoperă lumea Așa cum vrei tu, o experiență inedită pentru părinți, o manifestare artistică adusă în realitatea virtuală pe 11, 12 și 13 mai, cu sprijinul Metropolitan Life, prin intermediul HTC Vive.

Ateliere

Descoperă lumea Așa cum vrei tu!

Poza-articol-website-01

Pictură pe pânză

Pictură pe tricouri

Artă populară

Untitled design

Galerie foto