Ateliere de artă și tururi ghidate gratuite pentru copii

Haideți în fiecare joi între (12:00-14:00, 14:00-16:00, 16:00-18:00) la cursurile de artă, predate de profesorii de la Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, partenerul nostru educațional, în Palatul Dacia-România. După un tur prin #ArtSafari10, cei mici s-au inspirat din lucrările artiștilor noștri și au creat peisaje superbe! Atelierele de artă încep întotdeauna cu o vizită ghidată prin expozițiile Art Safari unde explicăm arta pe înțelesul copiilor!
Art Safari Kids îi împrietenește pe copii cu arta și îi face să uite de telefoane și tablete! Micii artiști cu vârste între 3 și 12 ani descoperă o lume minunată, plină de culoare, de forme interesante și deloc plictisitoare, în cadrul atelierelor de artă și tururilor ghidate.
Temele atelierelor sunt inspirate din expozițiile acestei ediții – de la artă britanică adusă de la Victoria and Albert Museum, Londra, până la artă românească semnată de Ștefan Popescu și Lilian Theil.

Atelierele sunt gratuite, înscrierile se fac pe info@artsafari.ro, dar copiii trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet.