Autoportret

Autoportretele reprezintă o modalitate simplă şi eficientă pentru copii de a-și construi identitatea de sine, de a-și stimula încrederea în propriile forțe. Autoportretul le permite copiilor să le arate celorlalţi, prin culoare și forme, felul în care ei doresc să fie priviţi și ce este important pentru ei. Sursa de inspirație a acestui atelier sunt creativele portretele din fructe și legume ce aparțin artistului Italian Giuseppe Arcimboldo.
Copiii vor avea la dispoziție surse de inspirație, lipici, culori, planșe cu diverse teme – sport, fructe, legume, timp liber din care pot decupa și crea un colaj care să-i reprezente cât mai bine și să-i ajute să se înțeleagă. Autoportretul este o metodă bună și distractivă prin care copii își explorează propriile percepţii şi sentimente.


Vârsta recomandată: 4 - 8 ani
Durata: 1 oră

Informații suplimentare:  kids@artsafari.ro

Accesul pentru copiii până în 12 ani este gratuit doar în cadrul expozițiilor, numai dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Adulții trebuie să achiziționeze un bilet de intrare pentru a însoți copilul la atelierele din cadrul Art Safari.